Δαναός Security - Υπηρεσία Ασφάλειας Ναύπλιο Αργολίδα - Security

Δαναός Security - Υπηρεσία Ασφάλειας Ναύπλιο Αργολίδα - Security

10660 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άργους 22
Περιοχή: Ναύπλιο
Τηλέφωνο: 2752047108
Κινητό: -
Τ.Κ.: 21100
Fax: 2752047189
Υπεύθυνος: Καρράς Ιωάννης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.danaossecurity.com
ΔΑΝΑΟΣ SECURITY Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το Σεπτέμβριο του 2009 ο Ιωάννης Καρράς ιδρύει την εταιρεία ΔΑΝΑΟΣ SECURITY η οποία αποτελεί τη μοναδική νόμιμη και άρτια οργανωμένη Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην περιοχή της Αργολίδας με έδρα το Ναύπλιο. H ΔΑΝΑΟΣ SECURITY: • Έχει τη νόμιμη άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το Νόμο 2518/1997 όπως ισχύει έως σήμερα, η οποία εξασφαλίζει τη δ...
10660 Επισκέπτες:

Άργους 22, Ναύπλιο

10660 Επισκέπτες:

ΔΑΝΑΟΣ SECURITY Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το Σεπτέμβριο του 2009 ο Ιωάννης Καρράς ιδρύει την εταιρεία ΔΑΝΑΟΣ SECURITY η οποία αποτελεί τη μοναδική νόμιμη και άρτια οργανωμένη Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην περιοχή της Αργολίδας με έδρα το Ναύπλιο. H ΔΑΝΑΟΣ SECURITY:

• Έχει τη νόμιμη άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το Νόμο 2518/1997 όπως ισχύει έως σήμερα, η οποία εξασφαλίζει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε όλη την επικράτεια.

• Διαθέτει εγκεκριμένες στολές προσωπικού ασφαλείας.

• Διαθέτει προσωπικό που έχει πιστοποιηθεί και αδειοδοτηθεί σύμφωνα με τον Νόμο 2518/1997 όπως ισχύει έως σήμερα. Από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της η ΔΑΝΑΟΣ SECURITY έχει κερδίσει την αποδοχή των τοπικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών της περιοχής της Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

Οι συνεργασίες μας αναπτύσσονται γοργά και διατηρούνται σε βάθος χρόνου, καθώς οι πελάτες μας εμπιστεύονται την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε επανδρωμένες υπηρεσίες φύλαξης υψηλών προδιαγραφών:

• Στατικές φυλάξεις, περιπολίες.

• Ασφάλεια εκδηλώσεων.

• Συνοδεία υψηλών προσώπων.

• Υπηρεσίες υποδοχής.

• Ασφάλεια καταστημάτων.

• Ασφάλεια υποδομών και εγκαταστάσεων (εργοτάξια, αποθήκες, οικίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα).

Η επιτυχία μας οφείλεται σε δυο τομείς στους οποίους δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και καθορίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία μας:

1.Εξατομικευμένη αντιμετώπιση των πελατών μας: κάθε πελάτης αποτελεί μία διαφορετική περίπτωση την οποία μελετούμε με μεγάλη προσοχή. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του ενώ φροντίζουμε για την άμεση ανταπόκρισή μας σε έκτακτα περιστατικά.

2.Αυστηρή επιλογή του προσωπικού μας: πιστεύουμε στα στελέχη μας διότι αποτελούν τη βάση της δουλειάς μας. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τις ομάδες μας, με γνώμονα την εμπειρία και το μορφωτικό τους υπόβαθρο. Επίσης, όλο το προσωπικό μας εποπτεύεται και ελέγχεται σε τακτική βάση για την απόδοσή και την συνέπειά του.

Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα της ΔΑΝΑΟΣ SECURITY είναι η ασφαλής λύση!

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Στατική Φύλαξη
Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Περιπολίες
Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Ασφάλεια Εκδηλώσεων
Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Συνοδεία Υψηλών Προσώπων
Υπηρεσίες Ασφαλείας Ναύπλιο Υπηρεσίες Υποδοχής
10660 Επισκέπτες:

Άργους 22
Ναύπλιο

Τηλέφωνο: 2752047108

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: